Hodnocení obchodu

4,8 60 hodnocení
Přidat hodnocení
5
56x
4
2x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 14.6.2022
Naprostá spokojenost, krásný a kvalitní výrobek, židličku můžu jenom všem doporučit. Ochota vstřícnost.
BS Avatar autora Bohuslav Sedlák | 7.4.2022
LB Avatar autora Ladislav Bumbálek | 31.1.2022
MJ Avatar autora Marek Jorda | 16.12.2021
P Avatar autora Petra | 3.8.2021
Všechno v pořádku
OB Avatar autora Oldriska Buresova | 23.6.2021
Opakovane jsem nakupovala, pristup velmi vstricny, prestize udelali chybu v terminu dodani, ihned vsechno s omluvou napravili.
PT Avatar autora Petra Trojanová | 23.6.2021
Zboží super, rychlé dodání a výborně zabalené.
JR Avatar autora Jan Rýznar | 30.4.2021
Jsem velmi spokojený s produktem i s přístupem firmy.
Avatar autora | 26.4.2021
N Avatar autora Natalka | 14.4.2021
Kvalitní zpracování , hezky desing. Spokojenost na 100%
SB Avatar autora Simona Benátská | 24.3.2021
O Avatar autora Ondřej | 12.3.2021
První zkušenost a skončila na výbornou. Židlička je pěkně zpracována, žádné ostré hrany. Rychlá a jednoduchá montáž s podsedákem a opěrkou zad perfektní. Bezproblémové předělání na jinou velikost opěrky nohou a sedáku.
KZ Avatar autora Kateřina Zetková | 25.2.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání, kvalitní zpracování. Velká spokojenost.
D Avatar autora Dagmar | 21.2.2021
Tento obchod doporučuji, objednaná postel je kvalitně vyrobená, má hezký čistý design. Objednání, dodání a komunikace s obchodem naprosto bez problému.
PP Avatar autora Pavla Perglová | 12.2.2021
Výborná kvalita, hezká židlička
Z Avatar autora Zuzana Z. | 11.2.2021
Velice spokojena, osobní přístup, skvělé výrobky, perfektní firma. Moc fandím!
MH Avatar autora Martina Halászová | 5.2.2021
Obchod doporučuji. I přes delší dobu dodání zboží dorazilo v pořádku. V uvedené kvalitě a odpovídající popisu. Židlička je moc pěkná. Podsedáky příjemné, kvalitní a velmi rychle nasaditelné. Jen mne trošku zklamal pultík. U dítěte (něco málo přes dva roky) jsem chtěla variabilně využít pultík spíše jako područky a pultík jen v případě nutnosti. Nicméně asi z hlediska nosnosti je pultík připevněn jak kolečkem jímž ovládáte pozici pultíku dále či blíže od dítěte a zároveň i kolíčky. Tyto kolíčky jsou dost dlouhé a tak není možné samotný pultík oddělit jednoduše, je nutné povolit šrouby područek a pultík vytáhnout, nejde to ven právě kvůli délce kolíčků. Pravděpodobně tak dojde na úpravu z naší strany a kolíčky trošku ztratíme. Tedy informace pro ty, jenž by to zajímalo. Jinak jsem velmi spokojená s variabilitou a možnosti budoucího využití v dětském pokoji a budu jistě zvažovat i rostoucí stůl do budoucna. Oceňuji nápad, kvalitu a to, že jde o český výrobek.
Avatar autora Júlia Žertová | 13.1.2021
Výborná komunikace
ZK Avatar autora Zora Kotková | 14.12.2020
Naprostá spokojenost ve všech směrech.
H Avatar autora HANKA | 16.11.2020
Velmi rychle dodáno,krásný materiál i zpracování.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 61