Hodnocení obchodu

4,8 48 hodnocení
Přidat hodnocení
5
44x
4
2x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
KZ Avatar autora Kateřina Zetková | 25.2.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání, kvalitní zpracování. Velká spokojenost.
D Avatar autora Dagmar | 21.2.2021
Tento obchod doporučuji, objednaná postel je kvalitně vyrobená, má hezký čistý design. Objednání, dodání a komunikace s obchodem naprosto bez problému.
PP Avatar autora Pavla Perglová | 12.2.2021
Výborná kvalita, hezká židlička
Z Avatar autora Zuzana Z. | 11.2.2021
Velice spokojena, osobní přístup, skvělé výrobky, perfektní firma. Moc fandím!
MH Avatar autora Martina Halászová | 5.2.2021
Obchod doporučuji. I přes delší dobu dodání zboží dorazilo v pořádku. V uvedené kvalitě a odpovídající popisu. Židlička je moc pěkná. Podsedáky příjemné, kvalitní a velmi rychle nasaditelné. Jen mne trošku zklamal pultík. U dítěte (něco málo přes dva roky) jsem chtěla variabilně využít pultík spíše jako područky a pultík jen v případě nutnosti. Nicméně asi z hlediska nosnosti je pultík připevněn jak kolečkem jímž ovládáte pozici pultíku dále či blíže od dítěte a zároveň i kolíčky. Tyto kolíčky jsou dost dlouhé a tak není možné samotný pultík oddělit jednoduše, je nutné povolit šrouby područek a pultík vytáhnout, nejde to ven právě kvůli délce kolíčků. Pravděpodobně tak dojde na úpravu z naší strany a kolíčky trošku ztratíme. Tedy informace pro ty, jenž by to zajímalo. Jinak jsem velmi spokojená s variabilitou a možnosti budoucího využití v dětském pokoji a budu jistě zvažovat i rostoucí stůl do budoucna. Oceňuji nápad, kvalitu a to, že jde o český výrobek.
Avatar autora Júlia Žertová | 13.1.2021
Výborná komunikace
ZK Avatar autora Zora Kotková | 14.12.2020
Naprostá spokojenost ve všech směrech.
H Avatar autora HANKA | 16.11.2020
Velmi rychle dodáno,krásný materiál i zpracování.
K Avatar autora Kotasová | 30.10.2020
Ze židlicky jsem nadšená nejen já, ale i ditko. Vzhledem i konstrukcí a v neposledni řadě cenou předčila mé očekávání. Je krásná, pevná, stabilní. Komunikace byla výborná, rychlá výroba a třešničkou na dortu bylo přátelské prostředí, když jsme si ji byli osobně vyzvedávat. S klidným svědomím můžu jen doporučit. Děkuji za práci, kterou děláte srdcem i duší.
RR Avatar autora Radka Raková | 2.10.2020
Čekala jsem rychlejší dodání,ale po telefonátu vše dodáno dle domluvy. Výrobek je krásný a pevný
S Avatar autora Sylvie | 1.9.2020
Bohužel od 22.8. kdy mi dorazila potvrzená objednávka se mi nikdo dosud neozval ani zboží nedorazilo.
HD Avatar autora Hyrak Design (Administrátor) 11.9.2020
Ne vždy je chyba na naší straně. Paní vytvořila objednávku se způsobem platby bankovním převodem. Očekávala expedici ihned po objednání, jenže zapomněla zaslat částku na účet s tím, že si myslela, že zadala platbu dobírkou. Tudíž nemohla být její zásilka ihned odeslána. Paní byla se situací obeznámena a nakonec uznala svoji chybu. My jsme rádi, že všechno nakonec dobře dopadlo. Ne jenom, že se paní rostoucích židliček dočkala, ale navíc se jí velmi líbí.
K Avatar autora Kalivodová | 1.9.2020
Stolička perfektná, pevná, malý už nechce na ničom inom sedieť!
S Avatar autora Skacelovi | 3.8.2020
Tyto rostoucí židličky jsou bezvadné. Doma máme už dvě. Jsou pevné, stabilní a přitom nejsou tak robustní, jako ty dřevěné od jiné firmy.
TV Avatar autora Tomáš Vrba | 28.7.2020
RP Avatar autora Renata Poddaná | 21.7.2020
Rychlé dodání, super komunikace a krásná rostoucí židlička. Děkuji :-)
PJ Avatar autora Petra Jelínková | 17.7.2020
JP Avatar autora Jitka Pokorná | 5.7.2020
Mame jiz druhou zidlicku a u obou naprosta spokojenost. Vyrizeni a dodani bylo rychle a navic nam vyrobce ochotne vysel vstric i ohledne individualni upravy. Vrele doporucuji!
KV Avatar autora Klára Vlachynská | 25.6.2020
Velká spokojenost! Židle jsou nádherné a pevné! Sedí se na nich skvěle! Velmi rychlé dodání! Vřele doporučuji!!!
Avatar autora | 11.6.2020
Máme rostoucí židličku i stůl a naprostá spokojenost! Bezproblémové a rychlé dodání, doporučuji
Avatar autora | 11.6.2020
Úžasná spolupráce, vstřícný přístup. Vřele doporučuji. Židlička je pevná a kvalitní.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 49

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.