Hodnocení obchodu

4,8 32 hodnocení
Přidat hodnocení
5
30x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jitka Pokorná | 5.7.2020
Mame jiz druhou zidlicku a u obou naprosta spokojenost. Vyrizeni a dodani bylo rychle a navic nam vyrobce ochotne vysel vstric i ohledne individualni upravy. Vrele doporucuji!
KV Avatar autora Klára Vlachynská | 25.6.2020
Velká spokojenost! Židle jsou nádherné a pevné! Sedí se na nich skvěle! Velmi rychlé dodání! Vřele doporučuji!!!
Avatar autora | 11.6.2020
Máme rostoucí židličku i stůl a naprostá spokojenost! Bezproblémové a rychlé dodání, doporučuji
Avatar autora | 11.6.2020
Úžasná spolupráce, vstřícný přístup. Vřele doporučuji. Židlička je pevná a kvalitní.
Avatar autora | 9.6.2020
+ Rychle jednani, kvalita, vstřícnost...
P Avatar autora Pavla | 9.6.2020
Rychlá komunikace a dodání. Spolehlivá firma a suprová židlička
L Avatar autora Lucie | 9.6.2020
Super volba. Máme už 3 židličky od různých výrobců, ale tato je TOP. Příjemné jednání a ochota vyhovět našim požadavkům.
EK Avatar autora Eliška Karabellova | 14.5.2020
Mohu jen doporučit, byli jsme moc spokojeni
H Avatar autora Helena W. | 23.4.2020
Pořídili jsme dětem dvě židličky a nejmladší dcerce se tak líbí, že jsme objednali třetí. :) Co bych zlepšila ze strany e-shopu, je informace o odesílání zásilky a pomohla by i informace o přibližné dodací lhůtě.
J Avatar autora Jana | 31.3.2020
Vyborna komunikace, rychlost dodani, kvalita vyrobku. Jsem velice rada ze jsem zvolila Hyrak design, zidlicka udrzi snad i slona a nas maly je z ni nadseny. Dekujeme!
Avatar autora | 12.2.2020
Ochotné jednání, rychlé dodání
Avatar autora | 11.2.2020
+ Perfektně zabaleno, slušné zpracování materiálů
- V případě platby kartou poměrně dlouhá doba od zaplacení k odeslání zboží. Nikde není uvedena doba dodání rozlišená podle způsobu platby... i když je zboží skladem.

Avatar autora | 9.2.2020
+ Rychlost,
- Nelze platit kartou, jen převodem

Avatar autora | 6.2.2020
Rychlé jednání i doručení. Dcera je se židličkou velice spokojena.
Avatar autora | 5.2.2020
+ celkem rychle dodani
+ slusna cena
- snad jen chybejici navod na montaz, jasne ze tohle je jednoduche, ale rozeznat operku od podnoze, kdyz otvory na srouby jsou totozne je pouze na hadku s manzelkou, kterazto by to samozrejme dala jinym zpusobem. Jinak spojojenost

Avatar autora | 4.1.2020
+ Rychlé dodání
- Nekompletní - chyběly 2 šrouby
- Židlička se viklá
- Žádná reakce prodávajícího při řešení problémů

Nečekal jsem zázrak, ale tohle už je moc "economy"
Avatar autora (Administrátor) 10.7.2020
Snažíme se vyrábět a dodávat produkty k maximální spokojenosti všech zákazníků. Proto si za svými produkty stojíme a nabízíme i pozaruční servis. Jakákoliv (možná) připomínka či závada je ihned vyřešena. Ba naopak jsme rádi za vaše postřehy abychom je uplatnili ve výrobě.
Avatar autora | 9.10.2019
S židličkou jsme maximálně spokojeni, materiál pěkný, pevný, montáž jednoduchá, splnila naše očekávání. Dodání od pana Hyráka rychlé, jen pošta poslala balík na druhou stranu republiky, ale to je problém ČP ne výrobce. Určitě židličku doporučujeme budeme brát ještě jednu pro druhé dítě.
Avatar autora | 2.9.2019
+ Židle byly dobře zabalené.
+ Skvělá komunikace obchodu.

Obchod mohu doporučit.
Avatar autora | 31.7.2019
+ Kvalitní výrobky
- Dlouhá dodací lhůta

O Avatar autora Ola | 10.6.2019
Určitě mohu jen doporučit. Dnes přišel rostoucí stůl i židlička a jsme velice spokojení. Krásné. Rychlost dodání 100%. Doporučuji.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 33

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.