Hodnocení obchodu

4,8 23 hodnocení
Přidat hodnocení
5
21x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 31.3.2020
Vyborna komunikace, rychlost dodani, kvalita vyrobku. Jsem velice rada ze jsem zvolila Hyrak design, zidlicka udrzi snad i slona a nas maly je z ni nadseny. Dekujeme!
Avatar autora | 12.2.2020
Ochotné jednání, rychlé dodání
Avatar autora | 11.2.2020
+ Perfektně zabaleno, slušné zpracování materiálů
- V případě platby kartou poměrně dlouhá doba od zaplacení k odeslání zboží. Nikde není uvedena doba dodání rozlišená podle způsobu platby... i když je zboží skladem.

Avatar autora | 9.2.2020
+ Rychlost,
- Nelze platit kartou, jen převodem

Avatar autora | 6.2.2020
Rychlé jednání i doručení. Dcera je se židličkou velice spokojena.
Avatar autora | 5.2.2020
+ celkem rychle dodani
+ slusna cena
- snad jen chybejici navod na montaz, jasne ze tohle je jednoduche, ale rozeznat operku od podnoze, kdyz otvory na srouby jsou totozne je pouze na hadku s manzelkou, kterazto by to samozrejme dala jinym zpusobem. Jinak spojojenost

Avatar autora | 4.1.2020
+ Rychlé dodání
- Nekompletní - chyběly 2 šrouby
- Židlička se viklá
- Žádná reakce prodávajícího při řešení problémů

Nečekal jsem zázrak, ale tohle už je moc "economy"
Avatar autora (Administrátor) 8.4.2020
Snažíme se vyrábět a dodávat produkty k maximální spokojenosti všech zákazníků. Proto si za svými produkty stojíme a nabízíme i pozaruční servis. Jakákoliv (možná) připomínka či závada je ihned vyřešena. Ba naopak jsme rádi za vaše postřehy abychom je uplatnili ve výrobě.
Avatar autora | 9.10.2019
S židličkou jsme maximálně spokojeni, materiál pěkný, pevný, montáž jednoduchá, splnila naše očekávání. Dodání od pana Hyráka rychlé, jen pošta poslala balík na druhou stranu republiky, ale to je problém ČP ne výrobce. Určitě židličku doporučujeme budeme brát ještě jednu pro druhé dítě.
Avatar autora | 2.9.2019
+ Židle byly dobře zabalené.
+ Skvělá komunikace obchodu.

Obchod mohu doporučit.
Avatar autora | 31.7.2019
+ Kvalitní výrobky
- Dlouhá dodací lhůta

O Avatar autora Ola | 10.6.2019
Určitě mohu jen doporučit. Dnes přišel rostoucí stůl i židlička a jsme velice spokojení. Krásné. Rychlost dodání 100%. Doporučuji.
Avatar autora | 8.5.2019
+ Rychle jednani, kvalita

Avatar autora | 16.4.2019
+ Rychlé odeslání
+ Vstřícnost

Avatar autora | 28.3.2019
+ Jsou velmi ochotní, nemám, co bych vytkla. - nic
Avatar autora | 21.3.2019
Obchod doporučuji, objednaná židlička přišla perfektně zabalená,takže nehrozilo poškození zboží.Židlička je přesně taková, jakou jsme si představovala, lehoučka a pohodlná.
Avatar autora | 4.2.2019
+ super kvalita za výbornou cenu

Doporučuji, opravdu skvělá židle
Avatar autora | 17.12.2018
Krásné židličky, nevšední design. Velmi dobrá komunikace s obchodem i v předvánočním shonu.
Avatar autora | 4.12.2018
+ Vstřícní a velmi ochotní

Avatar autora | 17.11.2018
+ Kvalitni zidle, krasny design, pevna, pohodlna, cenove dostupna....
+ same vyhody
- zadne nejsou

Obchod i nakup v nem vrele doporucuji, kvalitni, dostupne zbozi, jsme na 100% spokojeni!
Avatar autora | 13.11.2018
+ Krásný a kvalitní nábytek
+ Super ceny
+ Velmi příjemný a vstřícný personál

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 24

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.