Hodnocení obchodu

4,8 38 hodnocení
Přidat hodnocení
5
35x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Sylvie | 1.9.2020
Bohužel od 22.8. kdy mi dorazila potvrzená objednávka se mi nikdo dosud neozval ani zboží nedorazilo.
HD Avatar autora Hyrak Design (Administrátor) 11.9.2020
Ne vždy je chyba na naší straně. Paní vytvořila objednávku se způsobem platby bankovním převodem. Očekávala expedici ihned po objednání, jenže zapomněla zaslat částku na účet s tím, že si myslela, že zadala platbu dobírkou. Tudíž nemohla být její zásilka ihned odeslána. Paní byla se situací obeznámena a nakonec uznala svoji chybu. My jsme rádi, že všechno nakonec dobře dopadlo. Ne jenom, že se paní rostoucích židliček dočkala, ale navíc se jí velmi líbí.
K Avatar autora Kalivodová | 1.9.2020
Stolička perfektná, pevná, malý už nechce na ničom inom sedieť!
S Avatar autora Skacelovi | 3.8.2020
Tyto rostoucí židličky jsou bezvadné. Doma máme už dvě. Jsou pevné, stabilní a přitom nejsou tak robustní, jako ty dřevěné od jiné firmy.
TV Avatar autora Tomáš Vrba | 28.7.2020
RP Avatar autora Renata Poddaná | 21.7.2020
Rychlé dodání, super komunikace a krásná rostoucí židlička. Děkuji :-)
PJ Avatar autora Petra Jelínková | 17.7.2020
JP Avatar autora Jitka Pokorná | 5.7.2020
Mame jiz druhou zidlicku a u obou naprosta spokojenost. Vyrizeni a dodani bylo rychle a navic nam vyrobce ochotne vysel vstric i ohledne individualni upravy. Vrele doporucuji!
KV Avatar autora Klára Vlachynská | 25.6.2020
Velká spokojenost! Židle jsou nádherné a pevné! Sedí se na nich skvěle! Velmi rychlé dodání! Vřele doporučuji!!!
Avatar autora | 11.6.2020
Máme rostoucí židličku i stůl a naprostá spokojenost! Bezproblémové a rychlé dodání, doporučuji
Avatar autora | 11.6.2020
Úžasná spolupráce, vstřícný přístup. Vřele doporučuji. Židlička je pevná a kvalitní.
Avatar autora | 9.6.2020
+ Rychle jednani, kvalita, vstřícnost...
P Avatar autora Pavla | 9.6.2020
Rychlá komunikace a dodání. Spolehlivá firma a suprová židlička
L Avatar autora Lucie | 9.6.2020
Super volba. Máme už 3 židličky od různých výrobců, ale tato je TOP. Příjemné jednání a ochota vyhovět našim požadavkům.
EK Avatar autora Eliška Karabellova | 14.5.2020
Mohu jen doporučit, byli jsme moc spokojeni
H Avatar autora Helena W. | 23.4.2020
Pořídili jsme dětem dvě židličky a nejmladší dcerce se tak líbí, že jsme objednali třetí. :) Co bych zlepšila ze strany e-shopu, je informace o odesílání zásilky a pomohla by i informace o přibližné dodací lhůtě.
J Avatar autora Jana | 31.3.2020
Vyborna komunikace, rychlost dodani, kvalita vyrobku. Jsem velice rada ze jsem zvolila Hyrak design, zidlicka udrzi snad i slona a nas maly je z ni nadseny. Dekujeme!
Avatar autora | 12.2.2020
Ochotné jednání, rychlé dodání
Avatar autora | 11.2.2020
+ Perfektně zabaleno, slušné zpracování materiálů
- V případě platby kartou poměrně dlouhá doba od zaplacení k odeslání zboží. Nikde není uvedena doba dodání rozlišená podle způsobu platby... i když je zboží skladem.

Avatar autora | 9.2.2020
+ Rychlost,
- Nelze platit kartou, jen převodem

Avatar autora | 6.2.2020
Rychlé jednání i doručení. Dcera je se židličkou velice spokojena.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 39

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.